Over mij

 

 

Wat leuk dat je op mijn site komt kijken! Mijn naam is Kiki Dob. 

Naast leerkracht ben ik kindercoach. In mijn praktijk begeleid ik vooral kinderen die het moeilijk hebben op het sociaal emotionele vlak. 

Al 20 jaar ben ik werkzaam als leerkracht, vaak zie ik dat kinderen gedrag vertonen wat niet bij ze past. Wanneer er sprake was van zogenoemde "probleem" gedrag, wil ik altijd weten: Wat maakt dat hij of zij zo doet?

Mijn ervaring is inmiddels dat er altijd een reden is waarom een kind doet wat hij doet. Dit heeft mij de motivatie gebracht om kindercoach te worden. In de afgelopen jaren, ben ik mij meer gaan verdiepen in de "waarom".  Ik heb in deze ontdekkingstocht mij ook verdiept in de geboortepsychologie, waaruit blijkt dat een geboorteverhaal een belangrijke bouwsteen is voor het gedrag. 

Nadat ik meerdere ervaringen met Rouw en verlies heb gekregen, vond ik het tijd om mij ook hierin verder te ontwikkelen. Waardoor ik mij nu rouw en stervensbegeleider mag noemen. Ik richt mij voornamelijk op gezinnen, waarbij een kind of ouder ongeneselijk ziek is. Dit kan een ouder, een kind, een opa, oma of directe familie zijn waardoor het gezin ontwricht wordt.  

 

Wil je nog meer weten over wie ik ben?

Neem gerust contact met mij op!